Troost, herinnering en levensbegeleiding bij overlijden van een dierbare

  

PASSIE SCHILDERIJ   -   TROOST   -   HERDENKING   -   RUST   -   HOE VERDER?   -   DE ANDER

 

Ik help mensen het overlijden van hun geliefde een hele bijzondere plek te geven met een uniek schilderij over deze geliefde, waardoor zij weer verder kunnen met hun leven en toekomst.

 

 

JENNEKES‘ PASSIESCHILDERIJ EN LEVENSBEGELEIDING

 

AANBOD 

 

1. Inspiratiedag

In een kleine groep gaan we een inspirerende dag creëren op het gebied van ontspanning, creativiteit, en voeding. De doelgroep bestaat uit mensen die met rouw te maken hebben en hier op een liefdevolle wijze mee om willen gaan.

Laat je verrassen en doe mee met deze fijne, mooie, en zeker ook gezellige dag.

Je kunt je naam op een lijst laten plaatsen, zodat je geïnformeerd wordt zodra de volgende datum bekend is. 

 

2. Modules procesbegeleiding

Ik help mensen met rouw, die er aan toe zijn een nieuwe stap in hun leven te zetten, om zicht te krijgen op hoe verder met hun leven. Afhankelijk van waar je bent in je proces, kun je een of meer van de volgende modules op individuele basis volgen:

  • Drie sessies om in beeld te brengen van wat er speelt in je leven en waarin je je doelen helder krijgt. Je krijgt alle tijd om te praten en te ontdekken van dat wat je tegenhoudt je doelen te bereiken.
  • Drie sessies waarin je met mijn begeleiding aan het werk gaat richting je doel.
  • Hoe verder? Drie sessies waarin je leert contact te maken en gebruik te maken van je eigen krachtbron. De weg naar binnen.
  • Op weg naar nieuwe relaties. De weg van binnen naar buiten. Drie sessies om helder te krijgen wat je wenst op dit gebied, en wat je nodig hebt om je wensen in vervulling te laten gaan.
  • Uiteraard is de begeleiding in het proces maatwerk, dus zijn er altijd extra sessies in te plannen wanneer je dat nodig vindt.

 

3. Passieschilderij

Ik help je het overlijden van jouw geliefde een hele bijzondere plek te geven met een uniek schilderij over deze geliefde, waardoor jij weer verder kunt met jouw leven en toekomst.

  

Jenneke’s Passieschilderij en Levensbegeleiding

Oudlandstraat 41

4926 RC Lage Zwaluwe

www.Jennekes-Passieschilderij.jouwweb.nl

 

Bel gerust voor een gratis kennismakingsgesprek, nadere informatie of offerte met:

Jenneke Endepoel, telefoon 06 – 15 00 55 54